8/5/13

Παρασκευή, 10/05/2013 8.15 π.μ. Θα παραδώσει στον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρεά Λουρουτζιάτη και στην Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Λάρνακας κα Αλίκη Νεοκλέους ποσότητα τροφίμων, η οποία θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας και στον Ερυθρό Σταυρό Λάρνακας, στο πλαίσιο της στήριξης και της κοινωνικής αρωγής προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η παράδοση θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας (Διεύθυνση Μουσών 4, Χώρος Δημοτικού Μελάθρου). 10.00 π.μ. Θα παραστεί στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη του Στρατού της Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι.




Δραστηριότητες του
Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Παρασκευή, 10/05/2013

8.15 π.μ. Θα παραδώσει στον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρεά Λουρουτζιάτη και στην Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Λάρνακας κα Αλίκη Νεοκλέους ποσότητα τροφίμων, η οποία θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας  και στον Ερυθρό Σταυρό Λάρνακας, στο πλαίσιο της στήριξης και της κοινωνικής αρωγής προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
                 Η παράδοση θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας (Διεύθυνση Μουσών 4, Χώρος Δημοτικού Μελάθρου).

10.00 π.μ. Θα παραστεί στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη του Στρατού της Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι.


8/5/2013