2/4/13

Το πόρισμα Alvarez & Marsal θέλει πολλή μελέτη από ειδικούς, λέει ο Γεν. Εισαγγελέας


Ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης δήλωσε σήμερα ότι παρέλαβε το βράδυ της Δευτέρας το πόρισμα της Alvarez & Marsal από το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη.


Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά το πέρας της τελετής διαβεβαίωσης της Ερευνητικής υπό τον κ. Πική Επιτροπής, ο κ. Κληρίδης είπε ότι πρόκειται για δύο τόμους, δύο με τρία δάχτυλα πάχος και πρόσθεσε ότι χρειάζεται πολλή μελέτη από ειδικούς.

Είπε ότι δεν αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα η εξέταση του πορίσματος, και συμπλήρωσε ότι θα αποσταλεί και στην Ερευνητική Επιτροπή για «να δούμε πώς θα εργαστούμε όλοι μαζί».

Ερωτηθείς πότε αναμένεται να μελετήσει το πόρισμα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να απαντήσει. «Θέλει πάρα πολλή δουλειά» καθώς και «ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν από το τραπεζικό σύστημα», σημείωσε.

Σε ερώτηση αν ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι παρέλαβε το πόρισμα, ο κ. Κληρίδης απάντησε θετικά, πρόσθεσε όμως ότι αναμένεται να παραλάβει το πόρισμα σήμερα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Διοικητή της ΚΤ.
ΚΥΠΕ