27/3/13

Νέο επιμορφωτικό σεμινάριο για υποψήφιους εκπαιδευτές οδηγών 27/03/2013


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών ανακοινώνει ότι, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από υποψήφιους εκπαιδευτές οδηγών για τα προγράμματα εκπαίδευσης, αποφάσισε όπως διοργανώσει νέο επιμορφωτικό σεμινάριο μεταξύ 2 και 16 Απριλίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προαιρετικό, θα διεξάγεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας / Intercollege στη Λευκωσία και το κόστος (το οποίο θα καταβάλλεται από τους υποψηφίους) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου στις 9 π.μ. από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας / Intercollege.

Τονίζεται ότι για να αποκτήσει ένα πρόσωπο άδεια εκπαιδευτή οδηγών θα πρέπει να επιτύχει τόσο στη γραπτή εξέταση όσο και στην πρακτική δοκιμασία που θα ακολουθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στα τηλέφωνα 22807038, 22807000.