18/12/12

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων 18/12/2012


Τις θερμές του ευχές έδωσε ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης σε στελέχη της Εθνικής Φρουράς, εθνοφρουρούς και πολιτικό προσωπικό κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων. Ο κ. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Πετρίδη Ανδρέα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Στρατόπεδο «Ευμένιου Παναγιώτου» στα Πολεμίδια καθώς και τα Φυλάκια «Κολοκασίδης» και «Τύμβος» στη Λευκωσία, ανταλλάζοντας ευχές και προσφέροντας δώρα στους εθνοφρουρούς.

Απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, οπλίτες και πολιτικό προσωπικό ο Υπουργός Άμυνας ευχήθηκε χρονιά πολλά και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κατεχόμενη πατρίδα μας. «Ενόσω υπάρχει κατοχή είναι χρέος μας να συνεχίσουμε την αμυντική προσπάθειά μας για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του λαού μας και την ελευθερία της πατρίδας μας. Η Εθνική Φρουρά αποτελεί έπαλξη αγώνα για να υπερασπίσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Μια αξιόπιστη και αξιόμαχη Εθνική Φρουρά αποτελεί παράγοντα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας για το κράτος και τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Ο Υπουργός Άμυνας εξέφρασε τη βαθύτατη εκτίμηση για το έργο που επιτελεί η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς μαζί με όλα τα στελέχη της. Η Εθνική Φρουρά, είπε, και τα παιδιά μας που είναι στρατευμένα αγωνίζονται μαζί με όλο τον λαό μας για μια Κύπρο ελεύθερη και επανενωμένη, μια πατρίδα της ειρήνης, της δημιουργίας και της προόδου για όλους τους νόμιμους πολίτες της.

«Σας εύχομαι χρόνια πολλά και να είστε πάντα καλά. Προχωρούμε μπροστά με πίστη, με αυτοπεποίθηση και με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον για τον λαό μας και την πατρίδα μας», κατέληξε ο Υπουργός Άμυνας.