18/10/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 18/10/2012

1. Εργασίες συντήρησης της γέφυρας του κόμβου Ανθούπολης

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο από
23 Οκτωβρίου μέχρι 9 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 1 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας του κόμβου Ανθούπολης (άνωθεν του κυκλικού κόμβου).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η γέφυρα
θα είναι κλειστή στη μία κατεύθυνση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο συνδετικό δρόμο (εισόδου/εξόδου) του κυκλικού κόμβου, από ή προς Λευκωσία.

2. Εργασίες σε τμήματα της Λεωφόρου Λεμεσού στη Λάρνακα


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι τα Σαββατοκύριακα 20-21Οκτωβρίου και 27-28 Οκτωβρίου
, από τις 4 μ.μ. του Σαββάτου μέχρι τις 7.00 π.μ. το πρωί της Δευτέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Λεμεσού στη Λάρνακα, συνολικού μήκους 2500 μ. περίπου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν σταδιακά οι δύο λωρίδες του δρόμου στην κατεύθυνση Λάρνακα – Λεμεσός (από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω υπηρεσιακών δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.