4/3/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναφορικά με δημοσκόπηση για τις Προεδρικές Εκλογές

04/03/2012





Το κλίμα είναι πολύ ρευστό και είναι πολύ νωρίς για τις Προεδρικές Εκλογές, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το απόγευμα, ο κ. Στεφάνου κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύονται σήμερα σε εφημερίδα, είπε ότι «οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές. Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα εργαλείο μέτρησης της κοινής γνώμης. Και συνήθως αντανακλούν την κοινή γνώμη στη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται οι δημοσκοπήσεις.

Όπως είναι φανερό, το κλίμα είναι πολύ ρευστό, είναι πολύ νωρίς για τις Προεδρικές Εκλογές, ουσιαστικά υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του κ. Αναστασιάδη την οποίαν έχει εξαγγείλει. ΄Αρα, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πολύς δρόμος μέχρι τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού αναφορικά με τις Προεδρικές Εκλογές».

Ερωτηθείς για τυχόν υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές και τις σκέψεις των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «θέμα του ποιος θα είναι υποψήφιος από μέρους του ΑΚΕΛ και αναφορικά με τις προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει την ώρα που πρέπει, διότι είναι άποψή μας ότι η όποια προεκλογική φιλολογία και η όποια προεκλογική εκστρατεία, ένα χρόνο πριν από τις εκλογές, είναι πολύ πρόωρη».