23/2/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ
23/02/2012
Η Κύπρος εν όψει της Ευρωπαϊκής της Προεδρίας καθημερινά δίνει εξετάσεις και τις περνά με πολύ ψηλό βαθμό και η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την εντατική προσπάθεια για να δικαιώσει τις προσδοκίες της ΕΕ, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.



Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά την επιστροφή του το απόγευμα από τις Βρυξέλλες, όπου συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά τις εκεί επαφές του, ο κ. Στεφάνου είπε: «Η Κύπρος εν όψει της Ευρωπαϊκής της Προεδρίας καθημερινά δίνει εξετάσεις και τις περνά με πολύ ψηλό βαθμό. Τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Χριστόφια χθες στις Βρυξέλλες στέλλουν ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα: η Κυπριακή Προεδρία θα είναι πετυχημένη και ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως δήλωσε ο κ. Μπαρόσο, πιστεύει ότι η Κύπρος βρίσκεται στην πορεία για εκπλήρωση του στόχου.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την εντατική προσπάθεια για να δικαιώσει τις προσδοκίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κύπρο για να κερδίσει η Ευρώπη, αλλά να κερδίσει επίσης η Κύπρος και ο λαός μας».