27/12/11


Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς με την ευκαιρία των εορτών
27/12/2011





Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Στυλιανό Νάση επισκέφθηκε σήμερα το Τακτικό Συγκρότημα του 2ου Συντάγματος Πεζικού στην περιοχή Πλατάνια και αντάλλαξε ευχές και δώρα με τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες του Σχηματισμού, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Ηλιάδης επαίνεσε τους Αξιωματικούς και Οπλίτες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται στην Εθνική Φρουρά καθώς και για την προσήλωση του προσωπικού στην εκτέλεση της αποστολής του. Τόνισε, επίσης, ότι η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς καταβάλλει μια υπεύθυνη και σοβαρή προσπάθεια για ανασύνταξη των δυνάμεων μας και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να επιτελέσει το καθήκον της προς την πατρίδα σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούμε. Στόχος μας, είπε, είναι μια Κύπρος επανενωμένη και ελεύθερη, μια Κύπρος της ειρήνης, της δημιουργίας και της προόδου, για όλους τους νόμιμους κατοίκους της.

Στη συνέχεια, ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε προκεχωρημένα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Λεύκας και Κάμπου, όπου επίσης αντάλλαξε ευχές με Αξιωματικούς και Οπλίτες των Φυλακίων, τους ευχαρίστησε για την ευσυνείδητη προσφορά τους και τους συγχάρηκε για την υπηρεσία τους, τονίζοντας παράλληλα ότι αγωνιζόμαστε για το μέλλον της πατρίδας μας μέσα σε συνθήκες ελευθερίας χωρίς ξένα στρατεύματα και εποίκους.