25/11/11



Η Εθνική Φρουρά διοργανώνει «Εβδομάδα κατά των Ναρκωτικών»
25/11/2011





Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά την «Εβδομάδα κατά των Ναρκωτικών» από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των εθνοφρουρών για τη μάστιγα των ναρκωτικών με σκοπό τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίησή τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν οι πιο κάτω εκδηλώσεις:

· Ενημερωτικές – διαφωτιστικές ομιλίες σε όλα τα στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς.
· Διαγωνισμός δοκιμίου, ποιήματος, αφίσας και ανάδειξης ταλέντων μεταξύ των εθνοφρουρών.
· Ποδοσφαιρικός αγώνας «Futsal» μεταξύ των ομάδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, του Τμήματος Εντατικής Θεραπείας και της Διευθύνσεως Υγειονομικού του ΓΕΕΦ, στις 30 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 4.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ., στο γήπεδο «ΦΑΡΜΑ».

Επιπρόσθετα, στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Ανάλυση του φαινομένου της ουσιοεξάρτησης και οι επιπτώσεις του στους νέους», στις 8.30 π.μ., στην αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Έλσης Χριστόφια.

Θα ακολουθήσει η «Εκδήλωση Κλεισίματος Εβδομάδας» με ομιλίες, μουσικό πρόγραμμα και βράβευση των οπλιτών, στις 7.30 μ.μ.

Η είσοδος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα είναι ελεύθερη για το κοινό.