22/9/11

Η Κυπριακή Κυβέρνηση χρηματοδότησε την αγορά μοτοσυκλετών για την Παλαιστινιακή Αστυνομία

Η Κυπριακή Κυβέρνηση χρηματοδότησε την αγορά μοτοσυκλετών για την Παλαιστινιακή Αστυνομία

21/09/2011





Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, στη Ραμάλλα, παραδόθηκαν στην Παλαιστινιακή Αστυνομία 31 μοτοσυκλέτες, οι οποίες αγοράστηκαν με χρηματοδότηση της Κυπριακής και της Ιταλικής Κυβέρνησης μέσω της UNOPS και με την καθοδήγηση της ΕUPOLL COPPS.

Προσφωνώντας την τελετή παράδοσης, ο Αντιπρόσωπος της Κύπρου στη Ραμάλλα κ. Αντώνης Σαμμούτης αναφέρθηκε στην πολύπλευρη στήριξη που η Κυπριακή Κυβέρνηση παρέχει στην Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή και ειδικά στην πολύχρονη συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης της Παλαιστινιακής Αστυνομίας.

Σημείωσε επίσης την παρουσία, τα τελευταία χρόνια, Κυπρίου εκπαιδευτή, του Ανώτερου Υπαστυνόμου Ιωάννη Μαυροχάννα, στη σύνθεση της ΕUPOLL COPPS που σταθμεύει στη Ραμάλλα. Ευχαρίστησε τέλος τόσο την Ιταλική Κυβέρνηση, όσο και τους αξιωματούχους της UNOPS για τη συνεργασία στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, η πρακτική σημασία του οποίου θα αναδειχθεί άμεσα με την αξιοποίηση του εξοπλισμού σε όλες τις Παλαιστινιακές πόλεις.

Στην τελετή ήταν παρούσα η ηγεσία της Παλαιστινιακής Αστυνομίας, της UNOPS, της ΕUPOLL COPPS και ο Γενικός Πρόξενος της Ιταλίας στα Ιεροσόλυμα κ. Luciano Pezzotti.