8/6/11

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας Γιαννάκης Σαββίδης & Υιοί Λτδ, στην Έγκωμη

08/06/2011






Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση της εταιρείας Γιαννάκης Σαββίδης & Υιοί Λτδ για να τελέσω τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και εκθεσιακού χώρου στην Έγκωμη. Σήμερα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ την κυπριακή πολιτεία, η οποία πρέπει να είναι παρούσα σε τέτοιες στιγμές αποτίμησης των νέων βημάτων προόδου του εμπορικού και οικονομικού γίγνεσθαι της χώρας μας.

Η εταιρεία Γιαννάκης Σαββίδης & Υιοί Λτδ, για μισό σχεδόν αιώνα, αντιπροσωπεύει στην Κύπρο μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ειδών υγιεινής στον κόσμο, την Ideal Standard. Η παγκόσμια φήμη της Ideal Standard International ως κορυφαίων προμηθευτών καινοτόμων και σχεδιαστικά προωθημένων λύσεων μπάνιου, κατέστησαν δυνατή τη στενή συνεργασία της εταιρείας με πολλά δημόσια κτηριακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων και των ολυμπιακών κτηριακών προγραμμάτων.

Η αφοσίωση της Ideal Standard International στην τεχνολογία αιχμής και η συνεργασία της με πολυβραβευμένους σχεδιαστές έχει αποδειχθεί ένας επιτυχημένος συνδυασμός για την παραγωγή προϊόντων που δεν είναι μόνο βολικά στη χρήση, αλλά προσφέρουν και τεχνολογίες εξοικονόμησης νερού.

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι σ’ ένα κόσμο που διαφοροποιείται συνεχώς, μεταβάλλονται ταυτόχρονα και οι ανάγκες του ανθρώπου, όπως και ο τρόπος και η αισθητική με βάση την οποία επιλέγει διάφορα αντικείμενα και προϊόντα για να φτιάξει τον δικό του ιδιαίτερο χώρο καθημερινής διαβίωσης.

Είναι, συνεπώς, ευχάριστο να βλέπουμε εταιρείες που καταξιώθηκαν μέσω της συμβολής τους στην επαγγελματική εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου γενικότερα, να συνεχίζουν να πορεύονται ανοδικά, βελτιώνοντας και διευρύνοντας την ενημέρωση που παρέχουν για τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν στον τομέα της διακόσμησης και του εξοπλισμού ειδών υγιεινής.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρεία Γιαννάκης Σαββίδης & Υιοί Λτδ και το προσωπικό της για τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων άρτιας κατασκευαστικής ποιότητας και σχεδιασμού και για την προσφορά τους στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές σας.