11/4/11


Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου αναφορικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ
11/04/2011





Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη περί Προέδρου όλων των Κυπρίων, ποσώς δεν μας εκπλήσσουν. Η ηγεσία του ΔΗΣΥ μάταια επιδιώκοντας να επισκιάσει το σοβαρό και πολυδιάστατο έργο της Κυβέρνησης, προσπαθεί να στρέψει την προσοχή αλλού. Αυτή τη φορά κατηγορεί τον Πρόεδρο ότι ξεχνά πως είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων.

Πολύ γνωστή η τακτική της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. Ο κ. Αναστασιάδης ακριβώς τα ίδια έλεγε και για τον Τάσσο Παπαδόπουλο όταν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και επειδή η μνήμη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ είναι κοντή και επιλεκτική, θα υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης στην προεκλογική περίοδο του 2006 έλεγε ότι «ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι αλαζόνας που έχει μετατραπεί σε κομματάρχη παραγνωρίζοντας ότι είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Η Κυβέρνηση δεν γνοιάζεται για τους πολίτες, την ανεργία, την ακρίβεια και τα προβλήματα που τους απασχολούν» (12.05.2006).

2006 – 2011. Για τον κ. Αναστασιάδη και την ηγεσία του ΔΗΣΥ σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ούτε τους ισχυρισμούς τους δεν έκαναν τον κόπο να ανανεώσουν πέντε χρόνια μετά. Απλά έμειναν προσκολλημένοι στο παρελθόν.

Για την εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών και εκλογικών τους σκοπιμοτήτων κατηγορούν τον εκάστοτε Πρόεδρο και χρωματίζουν τα πάντα στην κοινωνία με μαύρο χρώμα ασκώντας ισοπεδωτική κριτική.