2/2/11

Ο Πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

02/02/2011
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν δέχθηκε σήμερα τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων δρα Πόλυ Μιχαηλίδη, ο οποίος του επέδωσε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου του για το έτος 2009.


Παραλαμβάνοντας την Έκθεση, ο Πρόεδρος της Βουλής συγχάρηκε τον δρα Μιχαηλίδη για το έργο το οποίο επιτελεί και σημείωσε πως ο ρόλος του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων είναι πολύ σημαντικός και ευαίσθητος. «Με τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής υπάρχει μια άριστη συνεργασία και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσετε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα να διεκπεραιώνετε το σημαντικό έργο που η πολιτεία σας έχει αναθέσει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως πάντοτε, θα είναι στη διάθεσή σας για να μπορέσουμε από κοινού να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες σε σχέση με τις νομοθεσίες, αλλά και σε σχέση με την εφαρμογή κάποιων νομοθεσιών, έτσι που η Κύπρος να συμβαδίζει και με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ως οφείλουμε,» είπε ο κ. Καρογιάν.

Με τη σειρά του, ο δρ Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής και τον διαβεβαίωσε ότι το Γραφείο του βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και διαθέτει πολύ καλές σχέσεις με τη Βουλή των Αντιπροσώπων, με όλα τα όργανα της πολιτείας όπως και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον εδώ στην Κύπρο, ώστε ο ανταγωνισμός στον τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και των Ταχυδρομείων να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, με τις καλύτερες συνθήκες, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα, παρά το γεγονός ότι είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος τομέας, με πολλά συμφέροντα και άλλες σχετικές δυσκολίες.»