26/1/11

Άρχισε στη Γενεύη η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

26/01/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μετέβη σήμερα στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών (Παλάτι των Εθνών) στη Γενεύη όπου από τις 10 πραγματοποιεί συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς ΄Ερογλου, στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Μπαν Κι Μουν.



Κατά την άφιξή του στο Παλάτι των Εθνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει αναφορά του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ νωρίτερα σήμερα ότι είδε όνειρο χθες βράδυ μια επανενωμένη Κύπρο, είπε ότι εμείς το ονειρευόμαστε αυτό 36 χρόνια.

Τον Πρόεδρο Χριστόφια συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, ο Σύμβουλός του στις διαπραγματεύσεις κ. Γιώργος Ιακώβου, τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας κ.κ. Νικόλαος Αιμιλίου, Ανδρέας Μαυρομμάτης και Τουμάζος Τσελεπής και ο Σύμβουλός του για Ειδικά Θέματα κ. Νίκος Μούδουρος.