29/9/10

Χαιρετισμός του Προέδρου της Bουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στην τελετή εγκαινίων των ιδιόκτητων γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας

Χαιρετισμός του Προέδρου της Bουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στην τελετή εγκαινίων των ιδιόκτητων γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας
29/09/2010

Φίλε Έφορε Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών,
Φίλε Γραμματέα και αγαπητά μέλη της Επιτροπείας του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας,
Κυρίες και κύριοι,
Φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την ευγενική πρόσκληση να τελέσω τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας, που είμαι σίγουρος ότι θα αναβαθμίσουν και θα εκσυγχρονίσουν, παράλληλα, τις υπηρεσίες που το Ταμιευτήριο προσφέρει προς τα μέλη του και όχι μόνο.

Εύχομαι το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας να γνωρίσει μια νέα δημιουργική περίοδο και νέες επιτυχίες.

Έχοντας ως θεμέλια και βάσεις της λειτουργίας και της προσφοράς του τα οράματα, τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί το Συνεργατικό Κίνημα, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας έχει να παρουσιάσει μια επιτυχημένη και δημιουργική 16χρονη πορεία προς όφελος των μελών του, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στους σημερινούς καιρούς, το Συνεργατικό Κίνημα καλείται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής και να προχωρήσει με σταθερά βήματα προς το μέλλον, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία το έντονο ανταγωνιστικό κλίμα που επικρατεί σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Ήδη, με συγχωνεύσεις και άλλες πρωτοβουλίες και ενέργειες, ο Συνεργατισμός προχωρεί προς το μέλλον με επιτυχημένα βήματα. Εκσυγχρονίζεται και ακολουθεί τους σημερινούς κανόνες του παιγνιδιού. Σταθερές πάντοτε οι αρχές και οι αξίες που υπηρετεί, που στα 100 χρόνια της δράσης και της προσφοράς του, τον έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του κυπριακού λαού και τον έχουν αναδείξει ευεργέτη της κυπριακής κοινωνίας.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως πάντοτε, θα βρίσκεται στο πλευρό του Συνεργατικού Κινήματος και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Εγκαινιάζοντας τα ιδιόκτητα γραφεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας, εύχομαι στη Διεύθυνση, την Επιτροπεία και το προσωπικό του συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη.