4/11/10

 Προτάσεις ΑΚΕΛ για την οικονομία (Επιστολή του ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ προς Αρχηγούς Κομμάτων)
 Νοέμβριος 4, 2010
Λευκωσία, 02 Νοεμβρίου, 2010.



…………………..
(προς Αρχηγούς Κομμάτων)
Λευκωσία

Προτάσεις ΑΚΕΛ για την οικονομία

Το ΑΚΕΛ προς τιμή του 21ου Παγκύπριου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Νοεμβρίου, οργανώνει θεματικά δεκαήμερα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων για κορυφαία ζητήματα που αφορούν την κυπριακή κοινωνία. Αναπόφευκτα, τα θέματα οικονομίας εντάσσονται πολύ ψηλά στην ατζέντα της προσυνεδριακής μας θεματολογίας και ως προς τούτο το ΑΚΕΛ πραγματοποίησε στο πλαίσιο του δεκαημέρου «Παγκόσμια Οικονομική κρίση και κοινωνική πολιτική» συναντήσεις με κρατικούς αξιωματούχους, εργοδοτικές και επαγγελματικές οργανώσεις και ανεξάρτητους φορείς (CIPA, ΣΕΛΚ, ΕΠΑ, ΟΕΒ και ΚΕΒΕ).

Αντικείμενο των συναντήσεων, πέραν των τρεχουσών οικονομικών εξελίξεων, αποτέλεσαν και οι προτάσεις μας για την οικονομία οι οποίες αναπτύχθηκαν μέσα από την ομιλία του ΓΓ της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στη δημοσιογραφική διάσκεψη που σηματοδότησε και την έναρξη του θεματικού δεκαημέρου.

Επισυνάπτουμε τις θέσεις μας και εκφράζουμε την ετοιμότητα μας να τις συζητήσουμε μαζί σας ανταλλάσοντας απόψεις για το καλό της οικονομίας και του τόπου.

Με εκτίμηση,


Άντρος Κυπριανού
Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ