2/7/10

Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας
02/07/2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ελλάδας κ. Ιωάννη Ραγκούση, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. Τον Έλληνα Υπουργό συνόδευαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου και o Γενικός Γραμματέας του ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Δημήτρης Στεφάνου. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Βουλής κ. Σωκράτης Σωκράτους και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής κ. Νέστορας Κυριακίδης.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενος στις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα, επισήμανε την έλλειψη ουσιαστικής προόδου στη διαδικασία των απευθείας συνομιλιών, λόγω των αδιάλλακτων θέσεων της τουρκικής πλευράς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε, επίσης, τον Έλληνα Υπουργό αναφορικά με τις αρμοδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Από πλευράς του, ο κ. Ραγκούσης ανέλυσε τα μέτρα, που λαμβάνονται, για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης στην ελληνική οικονομία.