15/6/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΥΚ

15/06/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ) η οποία του επέδωσε επιταγή ύψους 500 χιλιάδων ευρώ ως συνεισφορά της ΕΤΥΚ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.



Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΤΥΚ κ. Λοϊζος Χατζηκωστής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το ποσόν της επιταγής αποτελεί συνεισφορά των υπαλλήλων της ΕΤΥΚ, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία. Πρόσθεσε επίσης ότι τα μέλη της ΕΤΥΚ συνειδητοποιούν την ανάγκη για στήριξη της Κυβέρνησης στις προσπάθειες της να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και επισήμανε ότι η ΕΤΥΚ στέλλει μήνυμα προς την κοινωνία να αντιληφθεί την ανάγκη για αντιμετώπισης της κρίσης αυτής.

Είπε ακόμη ότι όσο περισσότερα έχει κανείς τόσο περισσότερες και οι υποχρεώσεις του, και πρόσθεσε ότι «ορισμένοι έχουν και υποχρεώσεις στις οποίες δεν ανταποκρίνονται». Τέλος, κάλεσε την Κυβέρνηση «να αντλήσει από όλους αυτά που οφείλουν προς το κράτος».