17/6/10

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ

17/06/2010
Ο Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου, Υπουργός Υγείας δρ. Χρίστος Πατσαλίδης είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα κ. Άντρο Κυπριανού. Στη συνάντηση πήραν μέρος τα μέλη του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου και οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ κα Ντίνα Ακκελίδου και κα Στέλλα Μισιαούλη.



Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο δρ. Πατσαλίδης χαρακτήρισε παραγωγική και ενδιαφέρουσα τη συζήτηση που διεξήχθη και ευχαρίστησε το ΑΚΕΛ για το ενδιαφέρον και την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει στο θέμα των ναρκωτικών. Ανέφερε, επίσης, ότι σύντομα αναμένεται να γίνει αλλαγή του Προέδρου του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της πρότασης που εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Από πλευράς του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου ότι στην όποια προσπάθεια καταβάλλουν για την αντιμετώπιση της κοινωνικής μάστιγας των ναρκωτικών θα έχουν το ΑΚΕΛ συμπαραστάτη. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και η ελαχιστοποίηση του προβλήματος απαιτεί τη συνεργασία όλων.

Σημείωσε, τέλος, πως η σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ είχε ως στόχο να στείλει το μήνυμα της στήριξης στις προσπάθειες που καταβάλλονται γενικότερα από την Πολιτεία για καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών.