15/1/10

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα

15/01/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα από τις 16-19 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, με τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.



Ο κ. Χριστόφιας θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, τη Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κα Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη και το Γενικό Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σωκράτη Ξυνίδη.

Την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας θα επισκεφθούν την Αρτέμιδα για την τελετή παράδοσης του οικισμού και στη συνέχεια θα επιθεωρήσουν το έργο ανοικοδόμησης και ανασυγκρότησης της Αρτέμιδας.

Κατά την επίσκεψη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου, τον Προεδρικό Επίτροπο κ. Γεώργιο Ιακώβου και άλλους ανώτερους αξιωματούχους.