11/3/22

Συνεργασία Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Τμήματος Δασών και ΤΕΠΑΚ


 

Συνεργασία Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Τμήματος Δασών και ΤΕΠΑΚ, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων


Ανακοίνωση του Γραφείου Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων


Στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και συγκεκριμένα της δράσης που αφορά στην προσέλκυση ντόπιων και ξένων Πανεπιστημίων στο Τρόοδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Ανδρέα Γρηγορίου, του Διευθυντή του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπου Αλεξάνδρου, του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) κ. Παναγιώτη Ζαφείρη και του Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών του ΤΕΠΑΚ κ. Κώστα Χόππα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασικού Κολεγίου στον Πρόδρομο και είχε στόχο τη διερεύνηση συνεργασιών μεταξύ του Υπουργείου Γεωργίας, του Τμήματος Δασών και του ΤΕΠΑΚ σε τομείς εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως επίσης και την αξιοποίηση των υποδομών του Δασικού Κολεγίου από το Πανεπιστήμιο.

Τα μέρη συμφώνησαν όπως το επόμενο διάστημα προχωρήσουν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.