22/2/22

Συνάντηση του Προέδρου της Αρχής Λιμένων με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

 


Συνάντηση του Προέδρου της Αρχής Λιμένων με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου είχε συνάντηση στις 22 Φεβρουαρίου 2022 με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου για συζήτηση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος. Την Αρχή Λιμένων Κύπρου εκπροσώπησαν στη συνάντηση, πέραν του Προέδρου Δρα Αντώνη Στυλιανού, ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής κ. Άνθιμος Χριστοδουλίδης, ενώ από πλευράς Αστυνομίας, πέραν του Αρχηγού κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, παρευρέθηκε ο Διοικητής της Λιμενικής και Αστυνομικής Αστυνομίας κ. Ανδρέας Συμεού και μέλη της διοίκησης της Αστυνομίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και παραγωγικό κλίμα. Τα ζητήματα που τέθηκαν αφορούσαν στη συνεργασία της Αστυνομίας με την Αρχή Λιμένων Κύπρου, ειδικά στις λιμενικές περιοχές που βρίσκονται υπό τη διεύθυνση, διοίκηση και διαχείριση της Αρχής Λιμένων Κύπρου, και ζητήματα περαιτέρω προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας Κύπρου και της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου και ο Αρχηγός της Αστυνομίας τόνισαν τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο, που στοχεύει στη διασφάλιση της ασφάλειας των λιμενικών χώρων (χερσαίων και θαλάσσιων) και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.