12/6/20

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συναντηθεί με προσωπικότητες και ειδικούς εμπειρογνώμονες σε θέματα της Ψηφιακής Υγείας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συναντηθεί με προσωπικότητες και ειδικούς εμπειρογνώμονες σε θέματα της Ψηφιακής Υγείας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης θα συναντηθεί αύριο, 12 Ιουνίου 2020, στις 9.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο με προσωπικότητες και άλλους ειδικούς εμπειρογνώμονες για τα θέματα της Ψηφιακής Υγείας. Στη συνάντηση, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ. Συλλούρη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής κ. Αντρέα Σαββίδη και τα μέλη της, συμμετέχει και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων για το εν λόγω θέμα και η ολοκλήρωση εγγράφου που ετοιμάζεται από την πιο πάνω Επιτροπή, το οποίο και θα κατατεθεί στην προσεχή συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής.

Επίσης, στη συνάντηση θα αξιολογηθούν από τους συμμετέχοντες τα αποτελέσματα σχετικού ερωτηματολογίου για το επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τομέα της υγείας.