10/4/20

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων απηύθυνε επιστολές σε ομολόγους του

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων απηύθυνε επιστολές σε ομολόγους του

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης απηύθυνε επιστολές σε ομολόγους του, Προέδρους Κοινοβουλίων ευρωπαϊκών χωρών, καθώς και χωρών της Μέσης Ανατολής, εκφράζοντας συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τις εν λόγω χώρες και τους λαούς τους, στη δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανά το παγκόσμιο λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19.
Στα μηνύματά του, ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει την πεποίθηση ότι η κρίση αυτή θα ξεπεραστεί σύντομα και ότι, με το πέρας αυτής της δοκιμασίας, οι ανταλλαγές και η συνεργασία μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και των εν λόγω Κοινοβουλίων θα επαναρχίσουν, οδηγώντας σε ακόμη στενότερη συνεργασία και απτά αποτελέσματα προς αμοιβαίο και γενικότερο όφελος.
Ο Πρόεδρος της Βουλής απηύθυνε επίσης ευχαριστήριες επιστολές στην Πρεσβεία του Ισραήλ και στην Υπάτη Αρμοστεία της Ινδίας στη Λευκωσία για την ανεκτίμητη συμβολή τους για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Κύπρο και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας προς αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πρόκλησης που έφερε η πανδημία.