24/4/19

O Προεδρικός Επίτροπος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

O Προεδρικός Επίτροπος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

O Προεδρικός Επίτροπος, κ. Φώτης Φωτίου, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, με τον Πρόεδρο και Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν κυρίως, τρόποι συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας, με ιδιαίτερη αναφορά στην εμπλοκή των Οργανώσεων των Κυπρίων Διασποράς, όπου διαφάνηκε πως μια τέτοια συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη.
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχαηλίδης ενημέρωσε τον κ. Φωτίου για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) σε σχέση με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες «Υιοθετήστε ένα Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκυο 2020».
Ο κ. Μιχαηλίδης επεσήμανε στον κ. Φωτίου ότι στόχος της ΚΟΕ και κατ’ επέκταση του προγράμματος είναι να εξευρεθούν χορηγοί που θα στηρίξουν οικονομικά τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους «υιοθετώντας τους».
Ο Προεδρικός Επίτροπος συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για το εν λόγω πρόγραμμα και τον διαβεβαίωσε για τη στήριξη του.  Ο κ. Φωτίου, ενημέρωσε τον κ. Μιχαηλίδη ότι το πρόγραμμα θα προωθηθεί σε όλες μας τις Ομοσπονδίες Κυπρίων Διασποράς στο εξωτερικό και εξέφρασε τη βούληση να προσφέρει κάθε βοήθεια που δύναται έτσι ώστε να συμβάλει έμπρακτα στην επιτυχία του προγράμματος.