28/2/19

Στην Κύπρο αύριο ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Στην Κύπρο αύριο ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τον Ανοιχτό Διάλογο με τους Πολίτες: «Ποια Ευρώπη θέλουμε;» - Συνδιοργανωτής το ΓΤΠ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο κ. Σχοινάς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στον Ανοιχτό Διάλογο με τους Πολίτες, με θέμα «Ποια Ευρώπη θέλουμε;», που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, ώρα 10:00 έως 11:30 (προσέλευση και εγγραφές στις 10:00, έναρξη της συζήτησης στις 10:30).
Τον Διάλογο με τους Πολίτες, που συνδιοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), θα συντονίσει η Διευθύντρια του ΓΤΠ κυρία Σόφη Μιχαηλίδου. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε τρεις γλώσσες – Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο κ. Σχοινάς θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος στην τελετή βράβευσης των νικητών του 2ου Διαγωνισμού Δημιουργικής Επικοινωνίας, με θέμα: «Στις Ευρωεκλογές ψηφίζω».
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών σε συνεργασία με επτά πανεπιστήμια της Κύπρου. Στην διάρκεια της τελετής, η οποία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πασχάλης Πασχαλίδης», στο Κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία, με ώρα έναρξης 18:00.
Ο κ. Σχοινάς θα εκφωνήσει ομιλία και θα απονείμει και τα βραβεία στους βραβευθέντες φοιτητές. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί ο Διαγωνισμός, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού δρ Κώστας Χαμπιαούρης και η Διευθύντρια του ΓΤΠ κυρία Σόφη Μιχαηλίδου.