31/5/18

Η Υπουργός Μεταφορών κα. Βασιλική Αναστασιάδου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πάφου

Η Υπουργός Μεταφορών κα. Βασιλική Αναστασιάδου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πάφου

Ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων βρίσκονται τα θέματα, που αφορούν την πόλη και επαρχία της Πάφου.
Αυτό επεσήμανε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, μετά το πέρας συνάντησης, που είχε σήμερα, με το Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.
Η κα. Αναστασιάδου χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική, τονίζοντας πως τα ζητήματα που της έθεσε στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Δήμο, ο Δήμαρχος Πάφου, θα αντιμετωπιστούν συναινετικά και μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης.
Σημείωσε τέλος ότι το Υπουργείο Μεταφορών θα προχωρήσει στην υλοποίηση αριθμού έργων που αφορούν την Πάφο και ότι θα εξετάσει με θετικό πνεύμα τις εισηγήσεις που τέθηκαν από την τοπική αρχή.
Ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη της Υπουργού και των συνεργατών της στο Δημαρχείο της Πάφου, τονίζοντας πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πνεύμα συναντίληψης. Πρόσθεσε δε, πως το καλό κλίμα με το Υπουργείο Μεταφορών συνεχίζεται και ενισχύεται.
Αναφερόμενος στα πολλά έργα που έγιναν στον Δήμο Πάφου, ανέφερε πως αυτό οφείλεται  σε μεγάλο βαθμό στη συμπαράσταση, στη συνεργασία και στη βοήθεια που παρείχε το Υπουργείο Μεταφορών.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της με το Δήμαρχο Πάφου, η κα. Αναστασιάδου  πραγματοποίησε επίσκεψη στο Διεθνή Αερολιμένα Πάφου ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου.