4/4/18

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου

Η βελτίωση της αμοιβής των όσων απασχολούνται στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης είπε ότι «συζητήσαμε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο το θέμα των ατόμων που απασχολούνται στα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού».
ό έργο πΤο Υπουργικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας το αξιόλογο εκπαιδευτικου προσφέρεται στα προγράμματα αυτά, ως ένδειξη της θέλησης του να στηρίξει τα άτομα που τα στελεχώνουν, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού να συνεχίσει τον διάλογο με στόχο τη βελτίωση των όρων αμοιβής τους.
Ο κ. Χαμπιαούρης πρόσθεσε ότι «καλούμε όλους όσοι εμπλέκονται στα προγράμματα αυτά, αλλά και όλους τους άλλους φορείς να συμβάλουν στην προσπάθεια εξορθολογισμού και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των προγραμμάτων αυτών».
Τέλος ο Υπουργός Παιδείας είπε ότι «καλούμε επίσης όλους να αποφύγουμε την οποιασδήποτε μορφής αντιπαράθεση που θα δημιουργήσουν αναστάτωση στα σχολεία μας και πρόβλημα στα παιδιά μας».