5/7/16

ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΡΑΘΟΒΟΥΝΟΥ – ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΡΑΘΟΒΟΥΝΟΥ – ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016




Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαραθοβούνου, Ο πολιτιστικός Όμιλος Προφήτης Ηλίας Μαραθοβούνου ,Το προσφυγικό σωματείο Ελεύθερος Μαραθόβουνος , η εκκλησιαστική επιτροπή και η γυναικεία ομάδα πρωτοβουλίας Μαραθοβούνου έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες και με διάφορες δραστηριότητες έχουν σαν σκοπό να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του χωριού και την πολιτιστική του κληρονομιά .

Τα οργανωμένα σύνολα του Μαραθοβούνου όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούν εκδηλώσεις μέρες μνήμης Μαραθοβούνου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Τρίτη 19 του Ιουλή 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Προφήτη Ηλία πολιούχου Αγίου του χωριού μας με εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα τελέσει τον εσπερινό ο εκ Μαραθοβούνου Αρχιέπισκοπος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και
Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κοινοτικό μέγαρο Μαραθοβούνου στην Λεωφόρο Γερίου 72 στο Γέρι με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την χορωδία του Κοινοτικό Συμβούλιο Μαραθοβούνου.

Οι εκδηλώσεις έχουν σαν σκοπό να διαφυλάξουν την ιστορική μνήμη του κατεχόμενου Μαραθοβούνου και να κρατήσουν αναμμένο το φάρο της επιστροφής στην κατεχόμενη Κωμόπολη της Μεσαορίας.