24/5/16

«ΘΑ ΕΚΤΕΛΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ


«ΘΑ ΕΚΤΕΛΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, θα εργάζεται 8 μέρες την εβδομάδα εκτελώντας τα καθήκοντα της στο ακέραιο, και αν χρειάζεται στο μέσο της βδομάδας να έρχεται στην Κύπρο θα κάνει χρήση ειδικού κανονισμού του Ευρωκοινοβουλίου για το σκοπό αυτό, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Αυτό το γνώριζαν όλοι οι ψηφοφόροι της Αλληλεγγύης» είπε, εξηγώντας ότι το Κίνημα άφησε περιθώριο για τη λήψη της τελικής απόφασης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών «γιατί πραγματικά έπρεπε» όπως είπε, «να αντιμετωπίσουμε και κάποιες δυσμενείς εξελίξεις, αν υπήρχαν, και κάποιες άλλες παραμέτρους που περιμέναμε».

Η κυρία Θεοχάρους δήλωσε ότι ως Πρόεδρος κόμματος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, θα είναι πάντοτε παρούσα σε όλες τις συνεδριάσεις που θα συγκαλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και πρόσθεσε: «Απ` εκεί και πέρα δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει μόνο και μόνο για να πλήξει την Αλληλεγγύη. Η Αλληλεγγύη είναι εδώ, έχει κερδίσει πολλά σε αυτές τις εκλογές, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Η Αλληλεγγύη δεν είναι ούτε το ΕΥΡΩΚΟ, ούτε οι Νέοι Ορίζοντες, ούτε ο ΔΗΣΥ, ούτε η ΠΕΟΦ ούτε καμία άλλη οργάνωση. Είμαστε η Αλληλεγγύη και ως Αλληλεγγύη προχωρούμε» δήλωσε, προσθέτοντας ότι το Κίνημα έχει πλέον μια πολύ καλή κοινοβουλευτική ομάδα με δύο εξαιρετικά έμπειρους βουλευτές και έναν λιγότερο έμπειρο ο οποίος σίγουρα με τον ζήλο που τον διακρίνει θα δουλέψει σε κάθε τομέα που θα του ανατεθεί με πολλή αποτελεσματικότητα».





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ