26/5/16

Η υποψηφιότητα Μαρίνου Σιζόπουλου, η επιλογή που ενώνει

Η υποψηφιότητα Μαρίνου Σιζόπουλου, η επιλογή που ενώνει

                                                                                                            
Οι βουλευτικές εκλογές πέρασαν στην ιστορία. Τα κοινοβουλευτικά κόμματα άρχισαν τις διεργασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τα κόμματα εξασφάλισαν στην νέα Βουλή τις ακόλουθες έδρες: ΔΗΣΥ 18 ΑΚΕΛ 16 ΔΗΚΟ 9 ΕΔΕΚ 3 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 3 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2 ΕΛΑΜ 2 .

Συνεπώς έχοντας τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και με τις ζυμώσεις που γίνονται, η υποψηφιότητα Μαρίνου Σιζόπουλου είναι η μόνη επιλογή που ενώνει πραγματικά τον χώρο του κέντρου. Τον τρίτο πόλο όπως τον χαρακτηρίζουν αρκετοί.

Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία η ΕΔΕΚ πρόταξε προτάσεις οι οποίες θα φέρουν κάθαρση, και θα αποκαταστήσουν τα αρνητικά δεδομένα που δημιούργησαν οι αναποτελεσματικές πολιτικές των δυο τελευταίων κυβερνήσεων του τόπου, εις βάρος των ευάλωτων ομάδων πολιτών της κυπριακής κοινωνίας.

Ήδη το ΔΗΚΟ εξέφρασε δημόσια την πρόθεση του για υποστήριξη της υποψηφιότητας Μαρίνου Σιζόπουλου καθώς επίσης και η ΕΔΕΚ. Στην ίδια κατεύθυνση θεωρώ και πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούν Αλληλεγγύη, Συμμαχία Πολιτών και Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών.

Είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία να το αποδείξουν με πράξεις συνέπειας τα κόμματα και οι συνδυασμοί που έχουν αρκετές κοινές θέσεις τόσο στο κυπριακό όσο και σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης πως με ουσιαστική συνεργασία θα παρουσιάσουν μια εναλλακτική πολιτική πρόταση προς όφελος της Κύπρου και του λαού μας. Σε αντίθετη περίπτωση η ίδια η κοινωνία των πολιτών θα πάρει πίσω τις δανεικές ψήφους που τους έδωσε στις εκλογές της 22ας Μαΐου.

Σταύρος Χατζησάββας (ΒΑ&ΜΑ) Ειδικός σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής



Ομάδα Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας

Με οικολογικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Χατζησάββας (BA & MA)
Ειδικός σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής

Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 00357-99224478
Ιστοσελίδα / Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: www.mazimehadjisavva.com  / s.hadjisavvas@cytanet.com.cy