24/5/16

Η Θεοχάρους παραχωρεί το 1/3 του μισθού της για εργοδότηση ανέργων


«ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΗΔΗ 

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ»


Το 1/3 του μισθού της για την εργοδότηση άνεργων θα διαθέτει κάθε μήνα η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη η οποία παραθέτει δηλώσεις της κυρίας Θεοχάρους όπου αναφέρει ότι θα επισκεφτεί τον Γενικό Ελεγκτή, στον οποίο θα καταθέσει όλα τα παραστατικά του μισθού της στην Ευρωβουλή, και ακολούθως θα διαθέτει το 1/3 του μισθού της για την εργοδότηση ανέργων νέων.
«Δεν λέω όλο το μισθό μου γιατί τα υπόλοιπα 2/3 του μισθού μου πηγαίνουν στο δάνειο. Κι εγώ δεν είχα χαριστικά δάνεια» συμπλήρωσε η κυρία Θεοχάρους.

Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης τόνισε επίσης ότι «πολλά άτομα προσέρχονται και θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις του Κινήματος, μεταξύ των οποίων και στελέχη άλλων κομμάτων τα ονόματα των οποίων σύντομα θα δημοσιοποιηθούν».

Αναφερόμενη στο θέμα της Προεδρίας της Βουλής, η κυρία Θεοχάρους τόνισε ότι η Αλληλεγγύη είναι ένα μικρό αριθμητικά κίνημα για να προσπαθήσει να επιβάλει, ή να εκβιάσει συναλλαγές μέσα στη Βουλή. «Αυτά τα πράγματα είναι έξω από τα πολιτικά θέσμια της Αλληλεγγύης» είπε, και πρόσθεσε πως αν προταθεί σε στέλεχος της Αλληλεγγύης η Προεδρία της Βουλής αυτό θα συζητηθεί και το Κίνημα θα λάβει τις αποφάσεις του.

Σε ερώτηση για το αν η Αλληλεγγύη ευνοεί μια κοινή υποψηφιότητα από τα μικρότερα κόμματα, η κ. Θεοχάρους είπε ότι η Αλληλεγγύη ευνοεί την εκλογή ενός έμπειρου, δημοκρατικού Βουλευτή που γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και που στην επιτέλεση των καθηκόντων του θα είναι ίσος προς όλους.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ