4/4/16

Φιλοξενία ποδηλατικής ομάδας “ Tinkoff ” για προετοιμασία στην Κύπρο

Φιλοξενία ποδηλατικής ομάδας “ Tinkoff
για προετοιμασία στην Κύπρο


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, έχει προσκαλέσει και φιλοξενεί στην Κύπρο την ποδηλατική ομάδα Tinkoff , μια από τις καλύτερες επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας που αγωνίζεται στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο.

Στην ομάδα αγωνίζεται, μεταξύ άλλων, ο θρύλος της ποδηλασίας Alberto Contador που έχει κερδίσει δύο φορές το “ Giro dItalia ”, δύο φορές το “ Tour de France ” και τρεις φορές το “ Vuelta a Espania ”. Μέλος της ομάδας είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Peter Sagan , ο οποίος κέρδισε πολύ πρόσφατα τον ιστορικό αγώνα “Τ our des Flandres ”, ανεβάζοντας την ομάδα στην πρώτη θέση της “ UCI World Tour ”.

Στην Κύπρο θα βρίσκονται αρκετοί διακεκριμένοι ποδηλάτες της ομάδας, μαζί με προπονητική ομάδα, για ορεινή προετοιμασία στο Τρόοδος μεταξύ 2-16/4/2016 ενόψει του εμβληματικού αγώνα “ Giro di Italia ” 6-29/5/2016.

Ο ΚΟΤ στοχεύει να αναπτύξει μακροχρόνια συνεργασία με την ομάδα, η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προβολή και την καθιέρωση της Κύπρου ως ποδηλατικός προορισμός.