26/4/16

Συνάντηση αντιπροσωπείας KΟΤ με εκπροσώπους των Συνδέσμων Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί

Συνάντηση αντιπροσωπείας KΟΤ με εκπροσώπους
των Συνδέσμων Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί


Εποικοδομητική συνάντησηπραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ αντιπροσωπείας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, υπό την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κα Αννίτα Δημητριάδου και εκπροσώπους των Συνδέσμων Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί, στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία.

Κατά τη συνάντηση τέθηκεαπό τον ΚΟΤ το θέμα της αναγκαίας και συνεχούς επιμόρφωσης όλων των φορέων που εμπλέκονται στην τουριστική αλυσίδα με στόχο την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών και συμφωνήθηκε όπως ο Οργανισμός διοργανώσει, για μία ακόμα φορά, επιμορφωτικά σεμινάρια με διαμορφωμένη για τους Οδηγούς Ταξί θεματολογία. Οι οδηγοί προθυμοποιήθηκαν να συμβάλουν στην υλοποίησή των υπό αναφορά προγραμμάτων σε όλες τις Επαρχίες.

Από πλευράς Οδηγών Ταξίτέθηκαν συγκεκριμένα θέματα, τα οποία δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΚΟΤ, αλλά άλλων Φορέων και Αρχών. Ο Οργανισμός, όμως, τόνισε ότι θα φροντίσει για την προώθησή τους παρέχοντας κάθε βοήθεια εκεί και όπου αυτό είναι δυνατό.

Ο ΚΟΤ θα συνεχίσει νααναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να έχει ηγετικό ρόλο σε διάφορα ζητήματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τον κρίσιμο για τη χώρα τομέα του τουρισμού, ενώ οι προσπάθειές του για ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων τουριστικών υπηρεσιών θα συνεχίσουν να είναι εντατικές.

______________
24/4/2016