4/4/16

Κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

  • Κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος
  • Χέρι- χέρι με τον Συναγερμό φορτώνουν τον λογαριασμό της τραπεζικής ληστείας στους ώμους της μεσαίας και της χαμηλής εισοδηματικής τάξης
Λυπούμαστε γιατί ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια, ανακαλύπτει φανερές και μη σχέσεις και ταυτίσεις του ΑΚΕΛ με τον Συναγερμό. Αυτοί που εξέλεξαν τον Συναγερμό στην εξουσία, αυτοί που αρνούνται πεισματικά να αποκηρύξουν την επανάληψη στο εγγύς μέλλον ανάλογων εκλογικών συνεργασιών μαζί του, έχουν και το θράσος να αφήνουν υπονοούμενα για το ΑΚΕΛ.  Αυτοί που χέρι- χέρι με τον Συναγερμό λειτουργούν εδώ και μια πενταετία ως συνήγοροι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, του οικονομικού κατεστημένου και των τραπεζών, φορτώνοντας τον λογαριασμό της τραπεζικής ληστείας στους ώμους της μεσαίας και της χαμηλής εισοδηματικής τάξης, έχουν και το θράσος να ζητούν και τα ρέστα γιατί το ΑΚΕΛ αντιστάθηκε σθεναρά στη πολιτική τους που οδήγησε και οδηγεί στη φτωχοποίηση του λαού μας και στην κοινωνικά άδικη κατανομή των βαρών.
Αυτοί των οποίων οι θέσεις κάθε άλλο παρά δείχνουν προσήλωση στον στρατηγικό στόχο λύσης ΔΔΟ και στις ομόφωνες αποφάσεις του Σεπτέμβρη του 2009, αυτοί που ταυτίστηκαν με την κυβερνητική πολιτική της μαξιμαλιστικής ρητορικής στο κυπριακό, η οποία επέτρεψε να αλωνίζει ανενόχλητο το «Μπαρμπαρός» στην Κυπριακή ΑΟΖ και ταυτόχρονα να εισπράττουμε την χειρότερη έκθεση των τελευταίων πολλών χρόνων από πλευράς ΟΗΕ, έχουν το απύθμενο θράσος να βλέπουν σκοπιμότητες στο ΑΚΕΛ και υπαναχώρηση του από τις συμφωνημένες θέσεις αρχών. Το ΑΚΕΛ, προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση, θα παραμείνει σταθερό και συνεπές στις δικαιωμένες από την ίδια τη ζωή θέσεις του στο Κυπριακό, αρνούμενο Κύπρο μισή, κατεχόμενη και διχοτομημένη. Όλοι όσοι συμφωνούν μαζί μας, είναι  ασφαλώς ευπρόσδεκτοι, σ΄ αυτή την υπεύθυνη στάση αρχών. 
04/04/2016