4/2/16

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Εκτέλεση εργασιών σε τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 6/2/2016, από η ώρα 07:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες υλοτομίας δέντρων σε τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά, από τη συμβολή της με την οδό Ηλυσίων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σταδίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από Λεωφόρο Λάρνακος προς την Πανεπιστημιούπολη και αντίστροφα θα διοχετεύεται διά μέσου της οδού Ηλυσίων και της οδού Σταδίου.

2. Επιδιόρθωση χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού -Λευκωσίας

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 8 Φεβρουαρίου 2016 – 19 Φεβρουαρίου 2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού -Λευκωσίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αλάμπρας μέχρι τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η   δεξιά  λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www. traffic 4 cyprus. org . cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

____________
4/2/2016