23/2/16

Σημαντική συμφωνία ΚΟΤ με αυστριακό οργανωτή ταξιδίων

Σημαντική συμφωνία ΚΟΤ με αυστριακό οργανωτή ταξιδίων


Σημαντική συμφωνία συνεργασίας του ΚΟΤ με τον αυστριακό οργανωτή ταξιδίων Senioren Reisen επιτεύχθηκε μετά από εντατικές προσπάθειες του Οργανισμού.

Σε συνέχεια συνάντησης στην Κύπρο με τον εν λόγω Οργανωτή, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αποφασίστηκε όπως η εταιρεία Senioren Reisen , η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρία του συλλόγου συνταξιούχων της Αυστρίας ( PVO ) και είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη οργάνωση ηλικιωμένων στην Αυστρία με 400.000 μέλη, πραγματοποιήσει κατά το 2017 και 2018 ταξίδια για τα μέλη της στην Κύπρο.

Τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται σε μια ευνοϊκή περίοδο για το θέμα της εποχικότητας (τέλη Μαρτίου με αρχές Μαΐου) στην περιοχή Αγίας Νάπας/Πρωταρά και ο αριθμός των περιηγητών εκτιμάται περί τις 7.000 τον χρόνο, δηλαδή 1.300 -1.500 ανά εβδομάδα.

Με τον συνολικό αριθμό επισκεπτών και για τα δύο έτη να ανέρχεται στις 14.000 και με προγραμματισμένη παραμονή στην Κύπρο, για κάθε περιηγητή, τη μια εβδομάδα, ο Οργανισμός προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στη μεγάλη και κοινή προσπάθεια αύξησης των αφίξεων εκτός των μηνών του καλοκαιριού.