6/2/16

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας
και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

 
Δευτέρα, 8/2/2016

***ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ*** 9.30 π.μ. Θα χαιρετήσει τη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα την Παγκύπρια Εβδομάδα Σχολικού Αθλητισμού, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Πέμπτη, 11/2/2016

11 π.μ.         Θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνέντευξη Τύπου για τη φετινή Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

7 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα «Τιμώ τον δάσκαλό μου», στην Πύλη Αμμοχώστου.

Παρασκευή, 12/2/2016

8.30 π.μ.      Θα συναντηθεί με τους μαθητές του ΚΓ´ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα Β´ στ o πλαίσι o του Ανοιχτού Διαλόγου, στο σχολείο τους. Θα προβεί σε δηλώσεις.

10.30 π.μ.    Θα συναντηθεί με τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Λινόπετρας στ o πλαίσι o του Ανοιχτού Διαλόγου, στο Λύκειο Λινόπετρας. Θα προβεί σε δηλώσεις.

12.15 μ.μ.     Θα συναντηθεί με τους μαθητές της Α´ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού στ o πλαίσι o του Ανοιχτού Διαλόγου, στο σχολείο τους. Θα προβεί σε δηλώσεις.

5 μ.μ.           Θα συναντηθεί με τους γονείς των σχολείων όλων των βαθμίδων της Λεμεσού στ o πλαίσι o του Ανοιχτού Διαλόγου, στο Λύκειο Λινόπετρας.

7.30 μ.μ.       Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για απονομή των βραβείων του διαγωνισμού «Μάριος Τόκας», στο Λανίτειο Λύκειο.

Σάββατο, 13/2/2016

9 π.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
______________

6/2/2016