5/2/16

Εργασίες στην οδό Κυριάκου Μάτση στη Λάρνακα

Εργασίες στην οδό Κυριάκου Μάτση στη Λάρνακα

         
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 2.00 μ.μ., στην οδό Κυριάκου Μάτση στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανακατασκευής νησίδας και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της οδού Κυριάκου Μάτση μήκους 100 μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Λιμάνι Λάρνακας,   από τη συμβολή της με την οδό Κάτω Βαρωσίων μέχρι τον κυκλικό κόμβο ‘Ν. Σαλαμίνας’ θα είναι κλειστό.  Επίσης κλειστό θα είναι και τμήμα της Κυριάκου Μάτση, μήκους 100 μ. περίπου, από την αντίθετη κατεύθυνση, από τη συμβολή της με την οδό Δουρίου Ίππου μέχρι τον μικρό κυκλικό κόμβο προς τη Λεωφόρο Αυστραλίας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάν προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

----------------------
5/2/2016