5/2/16

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ-

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ-
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ Δ.Σ ΛΑΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΖΟΛΩΤΑ
Πως κανείς δεν γνώριζε, αφού το 2012, η πράξη δημοσιεύτηκε σε όλα τα χρηματιστηριακά δίκτυα του διεθνούς τύπου.
Επισυνάπτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα
5 Φεβ. 16
Οι δηλώσεις του διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας  Κρις Παύλου έρχονται σε αντιδιαστολή με τα γεγονότα που οδήγησαν στη μετατροπή του δανείου του κ. Ζολώτα σε μετοχικό κεφάλαιο. Όταν σύμφωνα με τον κ. Παύλου ένα δάνειο 217 εκατομμυρίων μετατρέπεται σε ομόλογο, εν αγνοία του Δ.Σ  και της επιτροπής ελέγχου της Λαϊκής, τότε ποιος λάμβανε αυτές τις παράνομες και παράλογες αποφάσεις και ποιος τις εκτελούσε;
Πως κανείς δεν γνώριζε, αφού το 2012, η πράξη δημοσιεύτηκε σε όλα τα χρηματιστηριακά δίκτυα του διεθνούς τύπου. Ενδεικτικά αναφέρουμε το δημοσίευμα του istockAnalyst, και τη δημοσίευση της αυτούσιας συναλλαγής στην  ιστοσελίδα της Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής.
Το όλο ζήτημα είτε συνιστά κοροϊδία είτε αποδεικνύει την απόλυτη κακοδιαχείριση που επικρατούσε στη Λαϊκή Τράπεζα.
Είναι παράδοξο το γεγονός ότι ενώ ο κ. Παύλου ήταν στο Δ.Σ της Λαϊκής εν καιρώ αυτών των ύποπτων συναλλαγών, να έχει διοριστεί ως διαχειριστής της πρώην Λαϊκής.
Τέλος, αποτελεί θετική εξέλιξη η έναρξη της διαδικασίας ανάκρισης των κ.κ Βγενόπουλου και Μπουλούτα.  Οι υπαίτιοι της καταστροφής της κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας πρέπει να αποκαλυφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. 
·        Επισυνάπτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα.