23/2/16

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη


-     Μόνο με συνεπή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα αποφευχθεί η λεηλασία του δημόσιου πλούτου
-     Θα παραμείνει στην συνείδηση των πολιτών η αναξιοπιστία, οι αντιφάσεις και οι αποδεσμεύσεις της κυβέρνησης Συναγερμού- Αναστασιάδη για τις ιδιωτικοποιήσεις

Το ΑΚΕΛ εκτιμά ως ιδιαίτερα θετικό γεγονός, την προοπτική απόρριψης των κυβερνητικών νομοσχεδίων για τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως αυτή διαμορφώνεται με βάση τις δημόσιες τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Στο βαθμό που τα κόμματα της αντιπολίτευσης παραμείνουν συνεπή στη δημόσια εκφρασμένη θέση τους, θα αποφευχθεί ο εγκληματικός παραλογισμός της λεηλασίας του πλέον πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου της Δημοκρατίας. Θα αποτραπεί η υλοποίηση μιας από τις πλέον απεχθείς πρόνοιες του μνημονίου, την οποία η κυβέρνηση σε αντίθεση με άλλες πρόνοιες όπως είναι το ΓΕΣΥ, φρόντισε να διατηρήσει μέχρι τέλους στα προαπαιτούμενα για τη δόση.
Δεν θα αναιρεθεί ποτέ όμως από την συνείδηση των πολιτών η αναξιοπιστία, οι αντιφάσεις και οι αποδεσμεύσεις της κυβέρνησης Συναγερμού- Αναστασιάδη, ούτε και η δογματική τους εμμονή στην εξυπηρέτηση των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος των καταναλωτών, των φορολογούμενων, των εργαζομένων και γενικότερα της Οικονομίας του τόπου.

23/02/2016