26/1/16

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ και Ευρωβουλευτή του ΕΛΚ κ. Λευτέρη Χριστοφόρου

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ και Ευρωβουλευτή του ΕΛΚ κ. Λευτέρη Χριστοφόρου
μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
 Είναι με μεγάλη χαρά που συναντήσαμε τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας.
Οι δικιές μας έγνοιες, οι δικές μας ανησυχίες, τόσο για την οικονομία όσο και για το εθνικό θέμα είναι και δικές τους.
Για εμάς, έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία γιατί δεν συναντηθήκαμε μόνο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας, αλλά συναντηθήκαμε με τον Αρχηγό του αδερφού κόμματος στην Ελλάδα, την Νέα Δημοκρατία.
Μας εξέφρασε την σταθερή στήριξη, συμπαράσταση αλλά και την αγαστή συνεργασία που εμπεδώνουμε εδώ και χρόνια, τόσο για το εθνικό μας θέμα και τις προσπάθειες που γίνονται για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος, όσο και για τα άλλα ζητήματα τα οποία απαιτούνται συνεργασίες για το κοινό καλό, τόσο σε κομματικό επίπεδο όσο και σε εθνικό.
Θεωρούμε ότι ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση, που ουσιαστικά με τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δημιουργείται η αφετηρία για να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας την συμπόρευση για τα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας αλλά και ολόκληρο το Έθνος.
Για την οικονομία ευελπιστούμε ότι και η Ελλάδα, θα ανταπεξέλθει με τον ίδιο τρόπο που η Κύπρος κατόρθωσε με πλήρη επιτυχία να υλοποιήσει το πρόγραμμα και αυτή την στιγμή να βρίσκεται προ της εξόδου, σώζοντας τον τόπο από την χρεοκοπία και δημιουργώντας της συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο.