3/8/15

Σύναψη Συμφωνίας Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και της Φοροδιαφυγής

Σύναψη Συμφωνίας Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και της Φοροδιαφυγής αναφορικά με Φόρους πάνω στο εισόδημα μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν


Συμφωνία για την Αποφυγή Διπλής Φορολογίας και Φοροδιαφυγής μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν αναφορικά με Φόρους πάνω στο Εισόδημα θα υπογραφεί αύριο, 4 Αυγούστου 2015. Τη Συμφωνία εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας θα υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και εκ μέρους της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν ο Υφυπουργός Οικονομικών και Πρόεδρος της Φορολογικής Διοίκησης του Ιράν δρ Ali Askari .
         
Η υπογραφή της Συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Υπουργείου Οικονομικών στις 11.15 π.μ. και θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Την ίδια μέρα, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει, στις 4 μ.μ., εκδήλωση παρουσίασης των επιχειρηματικών και οικονομικών προοπτικών που δημιουργούνται από την άρση των απαγορευτικών μέτρων στο Ιράν και το άνοιγμα της ιρανικής αγοράς. Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός του Ιράν δρ Ali Askari. Σημειώνεται ότι της εκδήλωσης θα προηγηθεί η Ιδρυτική Συνέλευση του Κυπρο-Ιρανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου στις 3 μ.μ.

-------------------

3/8/2015