21/4/15

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Υπουργού Άμυνας

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Υπουργού Άμυνας



Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015
9:00 μ.μ. Θα παραθέσει δείπνο προς τιμή του νέου Εκτελεστικού Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας κ. Jorge Domecq ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015
8:30 π.μ. Θα υποδεχθεί στο γραφείο του στο ΓΕΕΦ το νέο Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας κ. Jorge Domecq όπου και θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες συνομιλίες.
9.45 π.μ. Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης και ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας κ. Jorge Domecq θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
11.30 π.μ. Θα παρευρεθεί στον επίσημο εορτασμό του προστάτη του   Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Στρατόπεδο «ΑΝΔΡΕΑ ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ» στη Λάρνακα.
Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι που θα παραστούν να φέρουν δημοσιογραφικές ταυτότητες έτσι ώστε να γίνει δυνατή η πρόσβασή τους στο Στρατόπεδο.       
7:30 μ.μ. Θα αναχωρήσει για το Κάιρο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην τελετή των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.
Γραφείο Τύπου, 21 Απριλίου 2015