11/3/15

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κώστα Καδή

Πέμπτη, 12/3/2015

 
8.30 π.μ.       Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης των Περιφερειακών Μαθητικών Αγώνων Στίβου Σχολείων Μέσης και Γενικής Εκπαίδευσης εις μνήμην Άκη Κλεάνθους, στο στάδιο ΓΣΠ.
 
10 π.μ.          Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση τιμής προς φορείς  που συμβάλλουν στη σίτιση των μαθητών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

5 μ.μ.            Θα παραστεί και θα κάνει παρέμβαση στην ανοικτή συζήτηση για θέματα παιδείας, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Παρασκευή, 13/3/2015

9.30 π.μ.       Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χρυσοπράσινο Φύλο», στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.
 
4 μ.μ.            Θα τελέσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, στο χώρο της πρώην Κρατικής Έκθεσης, στην Έγκωμη.

   
  Σάββατο, 14/3/2015
 
8.30 π.μ.         Θα απευθύνει χαιρετισμό στο εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα «Παιδεία και Μαθησιακά Αποτελέσματα», στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
10 π.μ.         Θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στα κεντρικά γραφεία του  Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στη Λευκωσία.

______________

11 Μαρτίου, 2015