17/2/15

Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Ενέργειας στο Ιράν

Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Ενέργειας στο Ιράν


Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης μεταβαίνει απόψε στην Τεχεράνη, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας και θα ηγηθεί επιχειρηματικής αποστολής του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λακκοτρύπης θα συμμετάσχει αύριο στο Κυπρο-Ιρανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργανώνεται στα γραφεία του Ιρανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Ορυχείων και Γεωργίας, παρουσιάζοντας στους παρευρισκόμενους τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες στην Κύπρο.

Ακολούθως, ο Υπουργός Ενέργειας θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Ιράν, ενώ το βράδυ θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει στην Τεχεράνη ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού με τη συμμετοχή Ιρανών ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Οι επαφές του κ. Λακκοτρύπη στην ιρανική πρωτεύουσα θα συνεχιστούν την Πέμπτη, με χωριστές συναντήσεις που προγραμματίζονται με τον Υπουργό Βιομηχανίας, Ορυχείων και Εμπορίου, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα τουρισμού, τον Υπουργό Πετρελαίου και τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής, 20 Φεβρουαρίου.

----------------------