8/1/15

Το Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας επισκέφθηκε
ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης


Στο επαρχιακό ταχυδρομείο Λευκωσίας ανανέωσε σήμερα την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός του, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης.

Τα τέσσερα Επαρχιακά Ταχυδρομεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, προσφέρουν, ως γνωστό, από τον Νοέμβριο, υπηρεσίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας άρχισε στις 7 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Ερωτηθείς κατά πόσον θα δοθεί παράταση, σημείωσε πως επί του παρόντος δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για το εν λόγω ζήτημα.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι με την προσφορά υπηρεσιών ΚΕΠ από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, βελτιώνεται η ποιότητα των προσφερόμενων προς τον Κύπριο πολίτη υπηρεσιών.

Τόνισε δε πως μέσα στο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους τα Επαρχιακά Ταχυδρομεία θα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ). Σημείωσε, επίσης, ότι εντός του έτους θα πραγματοποιηθεί μελέτη αναφορικά με την προσφορά υπηρεσιών ΚΕΠ και από επιπρόσθετα ταχυδρομεία.

___________