30/12/14



Νέα έκδοση: Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου
(τόμοι Ι-IV), 2013


Η Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι έχει εκδώσει την ετήσια έκθεση «Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμοι Ι-IV)» για το 2013.

Η έκθεση παρέχει λεπτομερή στοιχεία του εξωτερικού εμπορίου της Κύπρου με τους εμπορικούς της εταίρους για το 2013. Η έκθεση αποτελείται από τέσσερεις τόμους. Οι Tόμοι Ι, ΙΙ και ΙΙI περιλαμβάνουν αναλυτικά στοιχεία για την ποσότητα και την αξία των εισαγωγών/αφίξεων κατά εμπόρευμα των Τμημάτων Ι-ΙΧ, Χ-ΧV και XVI-XXI της Συνδυασμένης Ονοματολογίας αντίστοιχα και κατά κύριο εμπορικό εταίρο. Ο Tόμος ΙV περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για την ποσότητα και την αξία των εξαγωγών/αποστολών κατά εμπόρευμα και κατά κύριο εμπορικό εταίρο.

Η έκθεση παρέχει επίσης συνοπτικούς πίνακες με χρονολογικές σειρές για την εξέλιξη του εξωτερικού εμπορίου της Κύπρου. Πιο λεπτομερή στοιχεία για το εξωτερικό εμπόριο της Κύπρου είναι διαθέσιμα στη Στατιστική Υπηρεσία.

Η έκθεση «Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμοι Ι-IV)» για το 2013 είναι διαθέσιμη δωρεάν στην ιστοσελίδα της Στατιστικής Υπηρεσίας στο μέρος Εκδόσεις και προσεχώς θα διατίθεται προς πώληση σε έντυπη μορφή από το Κυβερνητικό Τυπογραφείο στη Λευκωσία προς €34,00.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΤΟΜΟΙ:

Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμος Ι), 2013
Εισαγωγές/Αφίξεις κατά εμπόρευμα και χώρα (Τμήματα Ι-ΙΧ)


Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμος ΙΙ), 2013
Εισαγωγές/Αφίξεις κατά εμπόρευμα και χώρα (Τμήματα Χ-ΧV)

Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμος ΙΙΙ), 2013

Εισαγωγές/Αφίξεις κατά εμπόρευμα και χώρα (Τμήματα XVI-XXI)

Στατιστικές Εξωτερικού Εμπορίου της Κύπρου (Τόμος ΙV), 2013

Εξαγωγές/Αποστολές κατά εμπόρευμα και χώρα
_________________

30 Δεκεμβρίου 2014