31/12/14

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως άκουσε τα κάλαντα από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της ΕΛΔΥΚ και τη ΣΜΕΦ



Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως άκουσε τα κάλαντα από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της ΕΛΔΥΚ και τη ΣΜΕΦ


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου άκουσε σήμερα τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και δέχθηκε ευχές, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας Κύπρου, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΔΛΥΚ) και της Στρατιωτικής Μουσικής της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ).

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε το Υπουργείο, την Αστυνομία και τις Φυλακές για τη συνολική προσφορά τους στο δύσκολο έργο που είχε να επιτελέσει κατά τη χρονιά που πέρασε και ιδιαίτερα για την σχέση εμπιστοσύνης που απέκτησαν με τους πολίτες. Ευχαριστώντας τα μέλη της Αστυνομίας, που έψαλαν τα κάλαντα, επισήμανε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως θα είναι δίπλα τους και θα στηρίζει με κάθε τρόπο όλα τις ενέργειες που στοχεύουν να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας, όπως δίπλα θα συνεχίσει να είναι και στις Φυλακές όπου επιτελείται σημαντικότατο έργο και κατάφεραν να κερδίσουν τα θετικά σχόλια των επικριτών τους και υποσχέθηκε να διατηρήσει την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το κοινό.

Ο κ. Υπουργός ευχήθηκε τόσο στην Φιλαρμονική της Αστυνομίας όσο και στους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία.

----------------------------