27/10/14

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων


  1. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Παραλιμνίου – Ριζοελιάς

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Παραλιμνίου – Ριζοελιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Ριζοελιά, σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

  1. Εργασίες για την κατασκευή διάβασης πεζών στη λεωφόρο Κέννεντυ, στην Παλλουριώτισσα

To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 3 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή διάβασης πεζών στη λεωφόρο Κέννεντυ παρά τις εμπορικές αναπτύξεις ΠΡΙΝΟΣ και LIDL στην Παλλουριώτισσα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα και η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη μέθοδο του “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

-----------------------
27/10/2014